MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
29

Färöarna till helgen och lite filmer

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Imorgon bär det av till Färöarna! Jag har blivit inbjuden av Bogi Hammer och vi är 6 tävlande. Det är riktigt bra motstånd, se bild nedan! Hafthor Björnsson och Laurence Shahlaei tillhör den absoluta världseliten och de andra är också riktigt duktiga. Men jag ska ge dem en match, grenarna på denna tävlingen passar mig bra! Det är däckvält, kronlyft, power stairs, arm over arm och farmers hold.

Det ska bli skoj att se hur jag står mig i de olika grenarna, formen känns riktigt bra nu så det ska bli skoj!

Färöarna

Härompasset testade jag att lyfta upp 215 kg:s stenen med ganska dåliga förutsättningar för att testa formen. Jag hade dåligt klister och ingen tejp på underarmarna vilket gör det svårare att få grepp. Stenen kom i alla fall upp, och dessutom på 1.35 m vilket jag inte lyckats med innan så det blev ett nytt personbästa, 1.30 är min tidigare högsta höjd på den stenen. Härligt!

Till sist, jag är med i kommande säsong av Bonde Söker Fru. Första avsnittet är sänt och finns här (jag är högst upp längst till höger), där lyfter jag både atlassten och Linda 🙂 Resten kommer spelas in framöver. Av oss 8 bönder kommer TV 4 att följa 4 bönder under sommaren, de andra 4 kommer dejta på egen hand. Hur det blir kommer vi få reda på när vi får breven.

Share

Leave a Reply


*


Translate