MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
26

Haft en jobbig period.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja senaste månaden har inte varit rolig. Fick en rejäl halsfluss. Blev pencelin i 10dagar men blev inte frisk så blev 10 dagar till sammanlagt 20dagar pencelin. När jag väl blev kvitt det åkte jag på en förkylning. Grymt jobbigt. Tappade 8.5kg i kroppsvikt.

Väl tillbaka på gymmet hade jag tappat 60kg i knäböj och 35kg i bänkpress. EM i styrkelyft var ca 3 veckor bort så det var bara att tacka nej till tyvärr. Nu är det en månad kvar till VM i bänkpress så blir en kamp mot klockan att hinna iform. Har senaste veckan kommit igång med träningen och kroppsvikten börjar återhämmta sig. Förra bänkpasset var jag 20kg svagare än innan jag blev sjuk. Förhoppningsvis så ska jag komma igång efter några veckor. Men detta kom väldigt olägligt. Nu är det som det är och bara blicka framåt. Får göra så gott det går på VM och sikta på att vara i stor form på EM i bänkpress som går i augusti. Eftersom det inte blev nåt EM i styrkelyft satsar jag på nordiska mästerskapen på Island i slutet av augusti.

Share

Leave a Reply


*


Translate