MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
21

Mera träning o kommande tävlingar

Posted by Johannes Årsjö 0 Comment

Hej

Träningen rullar på bra nu tycker, kommer inte riktigt ihåg då jag missade ett pass sist. Min armbåge/biceps har blivit bättre men är inte helt bra, vad jag än gör i vardagen så kan jag alltid känna att det inte stämmer. Ofta vid tyngre lyft och ofta då över huvudet så är det som att den bara säger ifrån, rent styrkemässigt. Även att jag vill ta i och det inte gör så ont så får jag inte ut full kraft. Hoppas just nu på att det sakta men säkert ska plana ut och bli helt bra nån gång.

Nästa tävling som är inplanerad är Europas starkaste man i England den 9 augusti. Träningen kommer om några veckor helt klart riktas in mot den, blir intressant att se vad det blir för grenar i år. Vet iallafall att första grenen kommer bli Max i mark då även Bolton, benni och Shaw kommer vara med. Förhoppningen är att kunna smaska upp 420 den dagen men det är en stor vikt!!! Direkt helgen efter Europas så är det SSM final, kanske inget man föredrar att åka på efter att krigat för livet på ett Europa mästerskap helgen innan men det är som det är!!fullt ös bara!!! Den 29 november är det giants live GP här i Norrköping!! Det kommer bli den fetaste GP tävlingen någonsin på svensk mark! Brian Shaw är redan klar och ett helt knippe andra grymma internationella atleter kommer vara på plats och kriga!! Biljett släppet kommer att ske genom Ticnet den 1 maj!!Arenen tävlingen kommer att äga rum på är nybyggda stadium arena, det finns barer, restauranger kiosker ja allt för alla. Både grabbgänget, företaget och familjen. Mer info om GP tävlingen kommer bli offentligt i samband med biljett släppet

Ha det bäst

Share

Leave a Reply


*


Translate