MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sebbestengnosja1MAXstyrkas bloggare och Sveriges näst starkaste man, Sebastian Davidsson, kommer vara med i Bonde söker fru i TV4 i höst.

Snart får vi alltså följa med stenlyftarmaskinen från Kärvaryd på bästa sändningstid i Sveriges största TV-kanal, när han söker kärleken. Det första avsnittet går på annandag påsk den 21 april.

Presentationen av Sebastian ser ut såhär: “Sebastian Davidsson är 33 år och bor i Anderstorp i Småland. Han bedriver småskalig köttproduktion och arbetar med skogsbruk på gården som funnits i släkten sedan slutet av 1600-talet, han jobbar även extra inom räddningstjänsten. Sebastian har bland annat tagit andraplatsen i Sveriges starkaste man, det bästa han vet är när kalvningssäsongen sätter igång. Sebastian vill hitta en partner han kan ha roligt med och ärlighet är något han skattar högt.”

Programledaren Linda Lindorff skriver på sin blogg om Sebastian: “Tveklöst den största bonde jag nånsin mött – och den starkaste. Den här bonden lyfter mig som om jag vore en liten kattunge. Han är stark som en björn men… också snäll och go som en liten nalle – bondevärldens egen Bamse.
Hans problem bland tjejer beror mycket på är att han är blyg och att han, enligt honom själv, attraherar fel sorts kvinnor. Mitt uppdrag – få honom att våga ta initiativ, visa sin mjuka sida och… hitta en kvinna som inte bara vill åt hans kropp.”

Om ni vill skriva ett brev till en av världens starkaste män så kan du göra det på tre olika sätt.

1. Skicka ett vanligt brev. Berätta om dig själv och vilken bonde du fastnat för, och glöm inte att inkludera dina kontaktuppgifter samt bilder på dig själv. Märk kuvertet med namnet på den bonde du skirver till. Skicka brevet till:

Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm

2. Använd formuläret för att skicka in ditt brev direkt via webben. Även här behöver du ha en eller ett par bilder beredda. Klicka här för att gå till formuläret >>>

3. Skriv ett mail. Precis som för ett pappersbrev är det viktigt att du talar om vilken bonde du skriver till, samt inkluderar dina kontaktuppgifter och bilder på dig själv. Skicka mailet till: bonde@tv4.se

Oavsett vilken metod du väljer måste brevet vara oss (TV4) tillhanda senast den 16 maj 2014.

ssm2013sebbe2

Gå in på Bonde söker fru på Facebook.

Share

Leave a Reply


*


Translate