MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
27

Tillbaka

Posted by Jonna Blind 0 Comment

I tisdags gjorde jag det jag längtat sjukt mycket efter, jag gick till gymmet. Så jag körde tungt höger och utan vikt med vänster. Så nu har jag kört så hela veckan och det har känts bra så det blir att fortsätta veckan som kommer. Ska öka ett kilo med högern också. I helgen kör jag mest bara skoter och tränar högern i omvända övningar. Skärmklipp

Stekenjokk, vildmarksvägen som är en av Sveriges högst belägna vägar ligger under snön. Den kommer att plogas upp och öppnas nu i början av maj.

I torsdags var jag på armbrytningen i Storuman. Jag gjorde en egen startuppvärmning i stället för att delta i den gemensamma men sen deltog jag i alla övningar. När de andra körde vänster körde jag omvänd höger varierat med nåt konstigt grepp så jag körde nästan höger bicep medan min träningskompis körde vänster. Det sköna var att fast jag inte kört nån brytning sen innan påsk så kändes det bra, blev inte riktigt trött och höll ut i nästan två timmar fast mitt första ordentliga mördarpass på högern skedde dagen innan.

iTeve som livestreamade under SM har släppt ut sändningarna på YouTube och här är den del jag är med i: SM 2014 ca 11.30 minuter in.

Share

Leave a Reply


*


Translate