MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
07

Vänskap och stöd

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Så här efter en större tävling så kan det kännas rätt tomt. Lite “när alla vännerna gått hem” känsla då man intensivt under några dagar fått träffa så många härliga personligheter. Jag och min bästa vän pratade om vänner förra veckan och under tiden som jag satsat på träningen så har en del relationer förändrats och flera nya har tillkommit. Det ÄR lättare att umgås med de som själva också tränar mer och förstår den livsstilen. Och de som inte gör det kan ledsna på allt träningssnack och att man inte har roligare uppdatering från sitt liv än att man har tränat. Självklart har jag kvar de som är äkta, som finn där även om vi inte hörs av varje dag, om ens varje vecka. De som gläds med mig i medgång och tröstar i motgång och vet att jag bryr mig lika mycket om dem.

Nu i fredags kom min bästa vän och hämtade upp mig för att vi skulle förbi hotellet och se vad som hände där. Då vi kom dit så blev jag överraskad då det satt ett helt gäng där som firade mig och mitt SM guld då jag kom dit. Jag blev bokstavligen dränkt av en hel flaska champagne och jag fick höra många fina ord. Det går inte förklara känslan av att ha ett sånt stort stöd från Klimpfjäll!

1396872840213Jag har uppgraderat(?) till ett helt gips och det luktar fortfarande champagne

Ensam är stark, det är inte en lagsport jag håller på med. Men vänskap är guld, ett guld man inte behöver tävla om.

Share

Leave a Reply


*


Translate