MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
02

Worlds Strongest Viking

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

En kort uppdatering! Imorgon torsdag åker David och jag till Norge till Fefor Högfjällshotell för att tävla i Nordens Starkaste Man som, precis som förra året, är ett Giants Live vilket innebär kval till Världens Starkaste Man och tv-sändning på Eurosport senare i år. Det ska bli jätteroligt! Nordiska VM-uttagningar till Highland Games kommer också hållas under helgen där Andreas Lundberg och Daniel Viklund kommer tävla.

viking2

Mina förberedelser för tävlingen har långt ifrån varit optimala med lite småkrämpor men nu i veckan har jag bara vilat och ätit bra mat så nu kör vi! Jag har fått reda på att vi kommer tävla mot både Hafthor Björnsson och Terry Hollands, två av de absolut bästa i världen, så det blir en rolig utmaning!!!

Vi hörs mer efter helgen!

Viking

Share

Leave a Reply


*


Translate