MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
29

Hemma från EM och 3 meter snö

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Hemma från Azerbadzjan nu sen några dagar tillbaka. Tävlingen gick sådär för mig, jag tävlade ju bara i högern och jag hade lite oflyt och så i en match fick vi Domarens grepp. Det är då domaren lägger greppen och det är nåt jag har tränat väldigt lite på och alltid förlorar i. Även denna gång. Så det är nåt som jag måste ta tag i innan VM i höst. Sen mötte jag ryskan Alina och där var det tvärstopp, för att ta henne måste jag bli starkare. Vill ni höra mig berätta om EM så går det att lyssna här, 36 minuter in i radioprogrammet. Det var första gången jag var med i livesändning men det gick ju bra!
Men i det stora hela så gick det bra för Sverige, 11 medaljer på 20 tävlande.

Efter sista tävlingsdagen så var jag på banketten och 2 på natten så åkte vi till flyget. Kl 20 var jag på hemmaplan så det var en otroligt lång dag. Azerbadzjan var ett fint land, inte så turistanpassat men trevligt folk. Att åka bil där var ju en upplevelse för sig och även att ta sig över vägen. Deras gubbar på skyltarna för övergångsställ gick inte, DE SPRANG. Men jag hadelite användning av den lilla ryskan jag lärt mig.

Nu har jag lagt upp lite nya träningsplaner som jag ska försöka fullfölja. Igår så kollade jag även i min kalender och räknade lite. Sen nyår så har jag sovit 43 nätter på annan ort utanför Vilhelmina Kommun. Vilka har varit på 11 olika platser som tex, Vimmerby, Eskilstuna och Haparanda. 13 resor har jag gjort till Storuman för att träna. Hur många mil jag hunnit mer vill jag inte ens tänka på..

20140529_214010[1]JA, vi har snö kvar! Inget kvar nere i byn men, bilden är tagen i Stekenjokk några mil väst om Klimpfjäll.
Kaxigt med shorts, skuggan ser dock inte lika kaxig ut..

Share

Leave a Reply


*


Translate