MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
19

Resklar, EM i Azerbadzjan

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Visum, pass, resepapper och landslagskläder. Glöm inget och det ska gå bra. Under det senaste året har jag blivit expert på att packa; det nödvändigaste och så litet som möjligt. Jag ska antingen ha ett par byxor som sitter bra eller ha bälte, annars trillar de av pga dieten. Bra skor som man kan springa i.

På tal om dieten, jag har inte gått upp nästan sen SM så jag har inte behövt deffa så mycket. Bara tränat varje dag, inte ätit socker och bröd och inte ätit så sent på kvällen. Så i morse så låg vikten under 50 och vi väger in på torsdag. Jag längtar dock sjukt mycket efter choklad. Skumt att man ska bli så sugen så fort man inte bör men när man får äta så är man inte lika sugen.

I morgon kommer jag köra till Vilhelmina där jag har tid hos tandläkaren, sen vidare till Storuman där jag har sista tiden hos sjukgymnasten och slutligen hem till Heidi och Björn. Så jag ska packa klart allt ikväll. Jag ska även ta med min kolt (samisk typ folkdräkt) med tillbehör för att visa för klasser i högstadiet då jag är tillbaka. Jag tror det blir tredje året som jag är på skolan där och berättar om samer, bra för de flesta vet ingenting om oss trots vi bor i samma område.

Min bäste vän Filip har fått mig att lyssna på ljudböcker så jag har börjat lyssna på Harry Potter. De böckerna har jag själv läst så många gånger att det gör inte så mycket om jag missar lite då och då för att jag är okoncentrerad. Lyssnade ut den andra boken igår så nu har jag även laddat om mobilen med tredje och fjärde boken. Kan vara bra på resan.

Här är startlistan för min viktklass:

SENIOR WOMEN RIGHT 50 KG
[BLR1104] LARYSA, SHAPAVALAVA, BELARUS
[RUS2861] YULIA, KHALFINA, RUSSIA
[SWE3005] PERSSON, ELINA, SWEDEN
[SWE3010] BLIND, JONNA, SWEDEN
[TUR3211] ARIKAN, AYSE, TURKEY
[TUR3242] KIRAZ, ESRA, TURKEY
[UKR3310] ANASTASIIA, GONCHARENKO, UKRAINE
[RUS7833] ALINA, VOLKOVA, RUSSIA

Det blir hårt att lyckas ta medalj, både ryskan Alina och turkiskan Esra är väldigt duktiga och har armar som trädstammar. Och då menar jag inte som våra små fjällbjörkar..

armpower.net kan man följa Live-sändingarna från tävlingen. Jag tävlar på lördag, endast i höger. Min spagettivänster får vila då den fortfarande inte är okej.

Share

Leave a Reply


*


Translate