MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
23

SM i stocklyft i Jönköping imorgon

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Dags för en snabb uppdatering.

Jag har varit förkyld ett tag och inte kunnat träna som jag vill. Jag har iallafall hunnit med en uppvisning på Swedol i Värnamo:

swedol

Dessutom har Linda Lindorff varit hemma i Kärvaryd och delat ut mina brev. 🙂

linda

 

Imorgon är det tävling i Jönköping på Lindströms Bil som ligger på Granitvägen 2. Då arrangeras SM i stocklyft där vi “bara” tävlar i en specifik gren. Detta för att ta reda på vem i Sverige som kan pressa tyngst stock över huvudet. Som jag förstått det kommer alla Sveriges bästa pressare förutom Johannes Årsjö och Martin Forsmark.

De flesta vet att pressövningar är min absolut sämsta tävlingsgren så jag har inga höga förväntningar på en bra placering. Men självklart åker jag dit och tävlar och träffar alla härliga människor!

Så kom och titta!!! Mer info finns här.

Share

Leave a Reply


*


Translate