MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
01

Superloppis!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Träningen går rätt bra, har lyckats träna varje dag nu. Det är lite skillnad på min kondition i bollsport, spelade lite basket med eleverna på en rast och blev helt slut. Förut då jag spelade innebandy kunde jag springa i timmar kändes det som på planen, men i löpträning har jag alltid haft kassa resultat. Igår var det Valborg och det blev en kväll med kvalitetstid med mig själv, lite träning och en lång dusch.

Nu ska jag köra till Storuman där Heidi och Björn ska ha Superloppis på lördag, jag kommer också att se till att bli av med lite grejer som är kvar efter vi tömt mormor och morfars hus. Det kommer även bli mer träning där! Jag ska även förbi sjukgymnast och fortsätta behandlingen jag började på förra veckan med ljudterapi på handleden. Vet inte om det funkar men värt ett försök, vet inte heller om det är pga den som jag nu faktiskt KAN röra handen mycket bättre.

Det här med att ansöka om visum är det värsta jag har gjort på länge. Azerbajdzjan är inte ett enkelt land att ta sig till. Två dagar tog det och då är jag ändå inte helt säker på om det blev bra så eller om jag måste komplettera. Nu har jag sparat en kopia på allt så jag har ett humm hur man ska göra nästa gång jag ska besöka ett land där de kräver visum.

10273429_745103225521093_5152264381943175561_n

Share

Leave a Reply


*


Translate