MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
30

Helg i Storuman, Malå och Ensamheten

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Förra veckan började jag jobba i Saxnäs och jag passade då på att vara på gymmet i Saxnäs varje dag jag jobbade. Tidigt i lördags vaknade jag av larmet och körde 20 mil till Storuman för att hinna till invägningen. Sen var det domarmöte och iordningställande av tävlingen. Eftersom jag bara skulle tävla med högern så dröjde det innan det var min tur och jag kunde döma alla vänstermatcher på ett av de två borden. Trots att det var andra gången jag var domare så gick det bra och jag kände mig lite säkrare än sist på Skol-SM förra året. Himlen öppnade sig och det började ösa ner regn som övergick till hagel så alla fick springa och söka skydd men vi fortsatte tävlingen ändå. Då det slutat så blev det iskallt för att sedan bli stekhett, det positiva var ju att allt torkade upp igen då.

Mitt i allt så skulle jag tävla, jag hann värma upp lite och gick sen obesegrad vidare i både -55 och -60 kg. Sen vann jag även finalerna så jag fick 2 guld, 2 Wild Arm Championtröjor och en liten prissumma.

När tävlingen var avslutad så körde jag direkt iväg till Malå där jag tränade lite med en grym styrkelyftartjej. Det blev en lugn genomkörare av överkroppen. Resten av kvällen tog vi det lugnt. Hon ska tävla på senior SM nästa helg trots att hon fortfarande är ungdom. I söndags körde jag hemåt på eftermiddagen med ett stopp för tårta i Ensamheten. Fia Reisek fyllde år och det blev både tårta, middag och träning.

Vi lekte med rep, sen välde vi däck. Min tid på ca 52 sekunder var inte så imponerande i jämförelse med de andras tider som var runt 30 sekunder på utmaningen vi gjorde. Heidis son Dante var med och låtsaskörde en gammal bil medan vi tränade. Gissa om lyckan var total då vi sen började skjuta runt på bilen och sedan dra den med repet och han fick sitta och ratta. Sen körde jag hem till Klimpfjäll, bilratten var perfekt att använda som hjälp att stretcha ut handleden lite.

Share

Leave a Reply


*


Translate