MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
05

Film på Ockelbo Showlifting

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Det andra kvalet till Sveriges Starkaste Man 2014 hölls i Ockelbo förra helgen, tillsammans med en damklass. Vi kunde tyvärr inte vara på plats, men det var lyckligtvis Ronny Olausson. Han filmade hela tävlingen, så här ser ni filmerna:

Säckbärning

Vikingpress

Bilmarklyft

Farmers Walk

Arm over arm

Ok

Martin Forsmark vann tävlingen, Joachim Gustavsson kom tvåa och Stefan “Stisse” Bergqvist kom trea. Dessa kommer att kämpa mot Johannes Årsjö, David Nyström, Torbjörn Persson och Johan Espenkrona i finalen den 16 augusti i High Chaparral. De tre sista finalbiljetterna kommer att delas ut i det sista kvalet som hålls i Ystad den 19 juli.

Filmer på damklassen ser ni här:

Säckbärning

Pressmedley

Kronlyft

Arm over arm

Farmers Walk

Ok

Share

Leave a Reply


*


Translate