MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
30

Turid och Stockholm

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Kalvmärkningarna är nu slut för i år. Det har tagit tid och det har varit över 20 st hopar som vi har tagit in och gått igenom. Snart är även juli slut och det är nog även badvädret. Det har varit så varmt att nästan hela Klimpfjälls befolkning har plaskat runt i bäckar och fjällsjöar vilket inte hör till vanligheterna. Att det är superklart och rent vatten gör ju saken bara roligare och man kan snorkla omkring bland öringar.

Jag är även glad att min lite speciella ren Turid var med på den sista kalvmärkningen och hade med en stor och fin kalv som blev märkt. Hon är en föredetta sändarren som vi kunnat se på karta på internet vart hon befunnit sig. Men så stod hon plötsligt stilla i flera veckor och när vi väl hittade åt henne så var hon inte i ett bra skick. Så hon fick åka på återhämtning till min farfar där hon fick både, renlav, hänglav och pellets. Jag misstänker att hon fick ett missfall och det var i samband med att Junselevargen hade som mest påtryckning på våra renar. Efter nån vecka var Turid som återställd och fått namnet Turid för att hon hade sån tur att vi hittade henne. Jag hängde på henne ett gammeldags reflexband med en liten skinnbricka på för att kunna känna igen henne. Sedan dess har hon varit i princip osynlig fram tills nu.

20140728_204027.jpeg20140728_201308.jpegTvå bilder på Turid och hennes kalv

I morgon torsdag åker jag ner till Stockholm och i helgen är det träningsläger för oss Elitdamer. Mina ben känns lite trötta av bara tanken för jag har hört ryktas om att det kommer bli tufft för benen då vi inte ska köra slut på armarna helt inför söndagens storträning i armbrytning. Hela kroppens känns egentligen rätt trött efter de här veckorna och mentalt känns det som jag är supersvag. Får se hur det går men jag tror det kommer gå bra. Ska hur som helst bli jättekul att få träffa alla igen!

Share

Leave a Reply


*


Translate