MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Okej lite snabbt om helgen medan jag beställer landslagskläder. Sen ska jag lägga mig och vila igen för jag råkade fixa en hjärnskakning på träningslägret. I torsdags körde jag till Östersund där jag mötte upp den andra delen av Skrot och Korn. Vi körde sen tillsammans ner till Stockholm för att hinna med lite av Prideveckan. Det var mycket folk, mycket artister, trevligt och varmt. Jag gick till hotellet innan stängning båda kvällarna och det var skönt. Även om jag var grymt trött på lördag morgon då jag hoppade på tåget till Flen där vi skulle ha träningsläger med eliterna. träningsläger Vi har kört mördarpass på benen och haft föreläsningar och samtal med sjukgymnast om skador. Även ett teknikpass i styrkelyft. Jag har nytt PB i bänkpress nu!! Men det var när vi sprang som jag halkade då jag skulle stanna och landade på hakan. Otroligt nog lyckades jag så jag inte har varken skrapsår eller blåmärken. Men jag besökte sjukhuset igår och de sa att det är en lätt hjärnskakning och inga tecken på hjärnskada. Skrapsår har jag däremot fått ett ordentligt på armbågen och som vanligt på höften. På storträningen var det så varmt och vi var många så vi höll till utomhus i solen. Vi körde några mindre matcher för startträningens skull men jag var så otroligt seg och kände mig svag så ingenting kändes bra. När jag skulle hem så var tåget nästan en timme försenat så jag missade alla mina anslutningar. Som tur var så hade Heidi en annan resa med slutligen ett annat tåg som också skulle passera Östersund så jag hängde på henne och åkte inte ett enda tåg som var tänkt. Men att köra bil med hjärnskakning är ingen höjdare så det tog flera timmar. Det här är inte heller nån höjdare så jag ska gå och lägga mig igen och lyssna vidare på min ljudbok och tänka på helgens alla händelser och möten!

Share

Leave a Reply


*


Translate