MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
21

Inför VM

Posted by Jonna Blind 0 Comment

En vecka tog det innan hjärnskakningen släppte och jag slutade må så illa när jag rörde på mig. Det enda jag kunde göra var att lyssna på ljudbok och det är något jag har svårt för annars men nu gick det bra. Sen körde jag till vårat hus i Storskog utanför Tärnaby och hjälpte mamma att röja ris. Jag tog en omväg förbi Storuman bara för att hinna träna armbrytning och eftersom VM närmar sig så körde vi starter och domarens grepp bland annat.

Sen så har jag gått in i en tyngre styrketräningsperiod men det måste vara något fel på mina armar då jag tar så tungt att jag nästan tippar och knappt orkar det jag ska. För att bara en stund senare vara helt fräsch igen och det känns knappt att jag gjort något.

IMG_20140815_165732Tjirri, den charmigaste och busigaste av mina familjemedlemmar har fått hänga med
på både träning, jobb och utflykt

Nu har jag även jobbat sista dagarna som personlig assistent och ordinarie personal kom tillbaka. Så nu är det inte lika lätt med gym igen då det snabbt blir dyrt att köra till Saxnäs för att träna och sen hem igen. Men det löser sig, som sagt, inte länge kvar nu till VM!

Jag är hemskt dålig på att planera men nu har det hänt. Idag ska jag köra till Storuman, träna med klubben. Sen kör jag vidare på äventyr och hinner förhoppningsvis träna en massa med. Kör hemåt på måndag igen och passerar Storuman lämpligt till armbrytarträningen. Jag har blivit lovad att få köra mycket starter och att mina armar ska bli slutkörda så jag hoppas på det!

A

 

Share

Leave a Reply


*


Translate