MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
11

Sveriges Starkaste man nu på lördag

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

På lördag är det äntligen dags för årets final i Sveriges Starkaste Man. I år arrangerar jag tävlingen tillsammans med David och den hålls på High Chaparral nu på lördag kl 14.00 (fast jag tävlar inte själv i år). Den kommer bli mycket sevärd så kom och titta! Gå med i facebookeventet för att hålla dig uppdaterad.

sm

Så mycket jobb har lagts och läggs på finalen just nu. Utöver det så är det mycket jobb på gården nu, så även att jag har semester från räddningstjänsten så är det fullt upp!

Jag har i alla fall kommit igång med träningen igen och det känns väldigt bra. Jag har inte tappat så mycket styrka har jag märkt även att träningen varit väldigt undermålig den sista tiden. För att mjukstarta har jag börjat köra något så enkelt som 5×5-principen i basövningarna där jag väljer en vikt som är jättelätt nu i början och så ökar jag vecka för vecka. Så får det bli den närmaste tiden i alla fall.

Jag har förresten skaffat Instagram också. Om man vill följa mig så går det alldeles utmärkt 🙂 Min profil hittar du här.

pose

Share

Leave a Reply


*


Translate