MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maxgripchallenge2014

Anser ni att ni har ett par starka nypor? Vill ni tävla mot andra greppstarka människor i Rolling Thunder? Om svaret är “JA” på dessa två frågor så är det dags att anmäla sig till MAX Grip Challenge 2014!

För fjärde året i rad hålls tävlingen på Fitnessfestivalen, Svenska Mässan i Göteborg. Tävlingen börjar på söndagen den 30 november kl. 10:00 på Nytt Liv-scenen, så kom dit en halvtimme innan för genomgång och startordning. Precis som vanligt kommer det att bli både en dam och en herrklass, och beroende på hur många deltagare som anmäler sig i varje klass så regleras antalet deltagare i tävlingen för att klara tidsgränsen på en dryg timme. Det är först till kvarn som gäller, och efter att anmälningskvoten är nådd så kommer de som anmäler sig efteråt att bli reserver.

maxgrip3Reglerna och vikthöjningarna kommer antagligen att vara samma som förra året (med reservation för ändringar). Ingångsvikterna blir 38 kg för damer och 73 kg för män, och domare är greppgurun Arne Persson.

Det kommer vara extra fina priser i år!

Det är helt och hållet gratis att vara med i MAX Grip Challenge 2014, men inträdet till Fitnessfestivalen kostar.

Anmäl er här:

Om formuläret inte fungerar på er dator så kan ni mejla samma uppgifter till info@maxstyrka.se och märk mejlet med Anmälan till MAX Grip Challenge 2014.

wahlanders1

GEVELO2

(Fler sponsorer är att vänta.)

Share

Leave a Reply


*


Translate