MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
21

Bonde söker fru

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Dags att skriva lite här igen. Vad har hänt sen sist?

I lördags förra veckan gick Trajet i Anderstorp äntligen igen. Normalt sett går detta på våren men detta året arrangerade Anderstorps Scoutkår det nu. Nästa år ska det vara tillbaka sista helgen i april som vanligt.

Lagen som tävlar går en slinga i skogen på ca 1 mil, utefter banan är det 8 tävlingsmoment av varierad karaktär. Detta blir mitt 10:e år och vår bästa placering hittills är 4:a. I år lyckades vi bättra på det och komma 3:a med två grensegrar och en andra plats 🙂 Mer om årets upplaga finns att läsa här.

Här finns en film från detta årets Trajet. Det vi sysslar med på filmen har dock inget med själva tävlingen att göra, det är bara sånt som vi gör när vi kommer ihop  🙂

År 2010 finns också dokumenterat 🙂

Imorgon åker jag till Stockholm för att på tisdag vara med på en pressträff inför Bonde söker fru. Höstens första avsnitt sänds nämligen nu på onsdag, den 24 september, kl. 20.00 på TV 4. Då avslöjas vilka bönder som kommer följas denna säsong.

Här reklamen inför onsdagens program då vi kommer få våra brev 🙂

Och här klippet på mig som sändes i våras när jag lyfte Linda och pratade känslor.

linda

Jag har, som många andra, stött forskningen för ALS genom att sätta in pengar och bli ordentligt nedkyld. Jag gjorde det på mitt sätt, se nedan 🙂

Slutligen kan jag meddela att Sveriges Starkaste Kvinna kommer avgöras i Kungsör den 4:e oktober kl 12.00. Mer info om tävlingen finns här. Jag kommer att vara domare på tävlingen, ska bli skoj!

Share

Leave a Reply


*


Translate