MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
29

Bra träning och många resor

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Nu har det gått lite över en vecka sen VM och jag har börjat landa. Det har börjat kännas lite mer okej nu med min sjätteplats och det är egentligen också väldigt bra och stort. Efter jag kommit hem från Litauen tog jag en liten roadtrip till Västerås i några dagar. Jag gymmade lite i onsdags och det var så roligt, helst då jag var på ett ordentligt och stort gym. Så jag körde kanske lite väl mycket och så men armarna kändes ändå bra efteråt.

Just nu sitter jag i Storuman och har tränat på klubben. Det känns rätt mycket i högern just nu kan jag säga! Den fick köra väldigt intensivt i en timme. Provade även vänstern lite försiktigt och det gick bra i lätt hook men när jag hamnade i lägen där det kändes i handleden så började jag om från där det kändes bra. Min rehab har funkat bra och handleden funkar i vardagen rätt bra och den kändes fortfarande stark trots att jag knappt brutit något med den sedan SM.

I morgon blir det ryssträning i Ensamheten med Heidi och Fia. Det är lite extra roligt när Fia är uppe. Jag hoppas att vi lyckas få till en bra träning trots att jag och Heidi känner av i armarna att vi nyss varit på VM.

Share

Leave a Reply


*


Translate