MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
18

Invägd och mätt

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Jag och Heidi kom fram efter en smidig resa och letade reda på ett matställe nästan direkt. Sen tränade vi lite innan vi tog kväll. I morse då jag vaknade lånade jag en våg och vägde 50.1 så jag åt världens minsta frukost. Men bättre med en liten än ingen alls. Sen tränade vi lite lätt för att få lite blodcirkulation. Till arenan visade Google maps att det var ca 8 km från hotellet så vi var ett gäng som gick dit och det tog ungefär 1 timme och 20 minuter. Det var en skön promenad och eftersom vi från Sverige är väl organiserade när det gäller invägning så fick vi komma in tidigare. Klarade vikten bra och så var vi ett stort gäng hungriga seniorer som åt. Nu på eftermiddagen utforskade jag och tre andra gamla stan. Vi hittade ett ställe som heter Meat lovers pub med god mat där vi åt så nu är jag mer än mätt. Folket här är trevligt och hjälper en gärna då man står med en karta så det var inga problem att hitta dit. Ikväll blir det lugnt och i morgon ska jag vara med på arenan och heja på de som bryter vänster. På lördag är det höger och min tur. Eftersom länken jag länkade i senaste blogginlägget verkar ha problem så har jag en annan adress här där livesändningarna verkar synas: www.armpower.net

Hälsningar från ett soligt Litauen!

Share

Leave a Reply


*


Translate