MAXstyrka

Allt inom kraftsport

sep
16

Nu åker jag på VM!

Posted by Jonna Blind 1 Comment

Slakten är klar för denna gång. Väskan är packad, jag hoppas att jag har fått med mig allt trots att det känns som den är så liten och lätt. Efter jag skrivit här så ska jag börja köra till Storuman till Heidi och Björn. Sen sover jag där och i morgon kör vi ner till Umeå för att därifrån ta flyget. Det är inte så långt till Vilnius så vi kommer vara framme rätt tidigt ändå i morgon kväll. Juniorer och masters börjar redan idag med invägning och i morgon själva tävlingen. Min invägning är på torsdag och det känns lite konstigt att vara i den minsta viktklassen och inte behöva deffa något. Det är nästan snarare tvärtom att jag vill nästan gå upp lite. En del av mig säger att jag tappat muskler, att det är därför. Andra delen säger att jag inte ska tänka på nu innan en så stor tävling. Jag tävlar på lördag. När de andra bryter vänster på fredag så får jag stötta, hjälpa till och heja på.

461934_poster-world-lithuania-2014.jpg

Det mentala har inte alls hängt med riktigt i år. Jag kommer att åka dit utan att vara riktigt redo men jag har gjort mitt bästa och jag ska göra mitt bästa. Jag har haft fint stöd också, helst det jag fått nu de senaste dagarna då humöret svängt lite. I alla fall, här är länken till den officiella hemsidan för årets VM. Här kommer man hitta livestreamingen mest troligt också men jag länkar den även från min Facebook om jag har möjlighet. Tufft år, tuff klass. Nu åker jag!!

Share

One Response so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Stort lycka till, Jonna!

Leave a Reply


*


Translate