MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Lördagen den 15 november hålls strongmantävlingen London’s Strongest Man på Genesis Gym i Wembley, London. Det kommer finnas tre viktklasser (-90kg, -105kg och +105kg), och tävlingen är öppen för alla atleter från alla världens alla länder.

Den som vinner den öppna klassen kommer få en plats i en Giants Live-tävling, och om man kommer topp-3 i Giants Live får man en plats i Världens Starkaste Man. De som vinner de lättare klasserna (-90kg och -105kg) får en plats i Europas Starkaste Man 2015.

Grenarna är vanliga strongmangrenar såsom marklyft för reps (275kg), Forward Hold (25-30kg), knäböj för reps (250kg) och två grenar till (bl.a. en pressgren som t.ex. stocklyft för reps på 125 kg).

Om ni är intresserade kan ni skicka ett privat meddelande till Giants Live på Facebook eller Colin Bryce.

Tävlingen börjar kl. 11:00 lokal tid.

SONY DSCgiantslogo

Share

Leave a Reply


*


Translate