MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
29

Dags att uppdatera

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja hej var ett tag sedan. Träningen flyter på men inte problem fritt. Har ännu nästa helg VM i styrkelyft där jag är rankad 5a. Får jag till den perfekta tävlingen har jag chans på medalj. Men då krävs Pers i alla grenar det är inte det lättaste men bara ösa mot det.

Åkte i somras på en bristning i knäveket som hämmat min böj träning i flera månader. Inte kunnat köra nå riktigt upplägg. Men formen är rätt bra ändå. Har gjort en träningsböj på 387.5kg. Nu har den skadan läkt men då har man åkt på ett klassiskt problem. Att jag med ovannämnda skada omedvetet flyttat över vikten på andra benet så nu har jag lite krångel med andra knät.

I bänkpress har det gått hyfsat. Gjorde års Pers sist med 235 raw med stopp. Med tröja har det gott okej. Blandar bra och dåliga pass men siktar på att ta tillbaka wr i SL bänk.

Har i flera år inte kunnat köra press över huvudet pga att jag direkt får låsningar i bröstryggen. Men har i några månader nu jobbat på med rodd övningar så det har blivit bättre. Bara varit upp på 110 i striktpress men går åt rätt håll. Är en förutsättning för jag vill köra lite strongman igen. Ev slutet av nästa sommar eller 2016.

Marken har flyttit på ganska bra. Varit upp på 340 som mest. Det bästa är att jag jobbat upp greppet vilket är ett måste om man ska kunna dra bra på tävling.

Bara ösa vidare och hoppas på ett bra VM.

Share

Leave a Reply


*


Translate