MAXstyrka

Allt inom kraftsport

hosttavling

proteinpaseSommaren är tyvärr över, så nu blickar vi framåt med en hösttävling här på MAXstyrka. Den här gången kan ni vinna 10kg proteinpulver i valfri smak från Myprotein.se.

Uppgiften är att skicka in en bild, alternativt en film, på när ni gör plankan. Ni kan göra plankan med något tungt eller roligt objekt på ryggen, göra plankan på något oväntat ställe eller kanske göra plankan utklädd till Batman. Det är bara fantasin som sätter gränserna. En jury kommer att kora den bästa bilden/filmen som vinner 10kg proteinpulver, och de fem bästa bilderna förutom vinnaren får 20% rabatt på hela sortimentet (exkl. paketpris/bundles)!

Ni har till den 1 november på er, så skynda er!

Skicka in bilden tillsammans med namn, adress och telefonnummer till info@maxstyrka.se och märk mejlet med Hösttävling.

myproteinlogga

Share

Leave a Reply


*


Translate