MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
10

Lite bilder!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

IMG_20141001_155244 Jag har gjort i ordning flera stora renskinn från höstslakten. De har varit uppspikade på ställningar där de torkat. IMG_20141007_105241

Jag fick hemsk migrän i två dagar och feber. Febern har nu suttit i 4-5 dagar och jag orkar inte göra något…

IMG_20141008_230233Så jag ägnade en timme till att rita lite. Gjord i blyerts och redigerad på mobilen.

20141010_144441 Nu är snön här! Så jag hoppas jag är frisk i morgon så ska jag ut och köra kanske. Antingen cross eller fyrhjuling. Men helst av allt vill jag träna. Varje dag utan träning gör att jag känner lite ångest och hur jag nästan krymper. Min mamma tror nog att jag är sjuk för skojs skull men det här är då verkligen inte skoj. Vill träna och är grymt uttråkad. Jag längtar till nästa vecka då jag ska köra upp till Kiruna på äventyr. Sen har jag bestämt mig att jag ska på tävlingen i Flen den 25e. Hur det nu går när jag känner mig så oerhört ynklig nu efter så långt träningsuppehåll. Men det är roligt att tävla och att träffa alla i vilket fall. Eller nja, nu ljög jag lite. Det är aldrig kul att förlora så jag vill ju helst vinna för att tycka att det är riktigt roligt.

Share

Leave a Reply


*


Translate