MAXstyrka

Allt inom kraftsport

okt
24

Uppdatering

Posted by Sebastian Davidsson 0 Comment

Veckorna rullar på och jag väntar på att förhoppningsvis få mitt hjärtfel åtgärdat. Jag ringde i måndags och kollade hur det gick och det jobbar inte fort tyvärr. Men jag får nog tyvärr ringa och tjata för att det ska hända något.

I onsdagens avsnitt av Bonde söker fru berättar jag för tjejerna om mitt hjärtfel, se här:

Det skrevs också en artikel om det i Kvällposten i torsdags.

Under tiden försöker jag träna och hålla igång hyfsat för att inte tappa alltför mycket. Ländryggen strular dock fortfarande en del så de tunga härliga mark- och böjpassen var längessen nu tyvärr…

Det finns en youtube-kanal där de mesta av Bonde söker fru kommer ut, Jättebra eftersom avsnitten på tv4 play annars bara finns att se gratis i en vecka. Här 2 klipp från våra dejter på slottet:

Tjejerna fick testa lite strongwoman och sen körde jag också igenom det 🙂 Det var skoj!

Som en rolig oskyldig grej så var förstapriset i tävlingen en puss och eftersom 3 av dem fick lika många poäng så blev det 3 pussar. Det har blivit lite reaktioner på det och vissa verkar ha fått en bild av mig som inte stämmer överens med den bilden som de som känner mig har. Programledaren Linda Lindorff har skrivit ett inlägg på sin blogg där hon ger en mer nyanserad bild av mig och det som hänt vilket stämmer mer överens med verkligheten 🙂

Påminner till sist om min nystartade gilla-sida på facebook, gå in och gilla 🙂

Share

Leave a Reply


*


Translate