MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
15

Abalation på gång!!!

Posted by Sebastian Davidsson 2 Comments

Nu är jag uppsatt på en väntelista att få göra en kateterablation som det heter där man bränner bort den extra ledningsbanan som triggar mina hjärtrusningar. Oerhört skönt att förhoppningsvis få felet åtgärdat!

Träningen är inget att skryta med annars, kör ganska lugnt nu. Mycket fokus på bålen eftersom ländryggen inte riktigt vill va med än.

Vad som händer annars är att jag har fullt upp på gården med att få två skogsbilvägar klara innan vintern inför kommande avverkningar. Inte mycket kvar nu så det är skönt!

grus

Sen har jag varit med och utbildat nya deltidsbrandmän i en så kallad preparandkurs i veckan vilket alltid är skoj!

Skickar med lite roliga klipp från de senaste avsnitten av Bonde söker fru.

Studiebesök på brandstationen:

En uppvisning i Gislaved där David, Simon, Rikard och jag kör dragkamp mot väääääldigt många barn och jag lyfter 200 och 215-stenen:

Två filmer från när vi testar att bryta torv, ett extremt tungt och fysiskt arbete:

Lite snack om torvbrytningen och även alla möjliga spekulationer om vad som händer och ska hända framöver i programmet finns att höra i denna pod, som kommer ut varje torsdag. Vad kommer hända i nästa avsnitt egentligen?

Till sist måste jag också visa en härlig bild jag hittade som gjorde mig full i skratt, någon har klätt ut sig till mig på Halloween! Vad säger ni, är det likt? 🙂

sebhalloween

Share

2 Responses so far.

  1. MAXstyrka skriver:

    Då kanske det blir en comeback i SSM nästa år? Jag håller tummarna för det i alla fall!

Leave a Reply


*


Translate