MAXstyrka

Allt inom kraftsport

nov
18

MAX Grip Challenge 2014 närmar sig

Posted by MAXstyrka 0 Comment

maxgripchallenge2014

Nu börjar MAX Grip Challenge 2014 närma sig på allvar. Om mindre än två veckor, den 30 november, hålls tävlingen på Fitnessfestivalen, Svenska Mässan i Göteborg. Tävlingen börjar kl. 10:00 på Nytt Liv-scenen, så kom dit en halvtimme innan för genomgång och startordning.

Topp-3 i både dam- och herrklassen vinner kosttillskott från Fairing och kläder från Gavelo (TapouT). Dessutom kammar vinnaren i båda klasserna hem ett måttanpassat styrkelyftsbälte med livstidsgaranti från Wahlanders!

Det är fortfarande inte bestämt om vi kommer köra med det officiella Rolling Thunder-handtaget, eller om vi kommer använda oss av det snarlika Brutalizer 6000 (samma mått och vikt, men med kullager). Vi kommer dock att använda vikter från Eleiko. Domare i tävlingen är greppgurun Arne Persson.

Det är helt och hållet gratis att vara med i MAX Grip Challenge 2014, men inträdet till Fitnessfestivalen kostar.

Det går fortfarande bra att anmäla sig om ni vill vara med och tävla. Det gör ni här:

Om formuläret inte fungerar på er dator så kan ni mejla samma uppgifter till info@maxstyrka.se och märk mejlet med Anmälan till MAX Grip Challenge 2014.

wahlanders1

fairing_logo copy

GEVELO2

eleiko

Share

Leave a Reply


*


Translate