MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
17

Skol-SM och AV MED GIPSET!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

SkolSM 2014

I fredags körde jag till Vilhelmina. Den dagen spenderades mestadels på Folkets Hus där armbrytargymnasiet förberedde inför Skol-SM som det här året hamnade i Vilhelmina. Förra året var det i Östersund men då Vilhelmina är närmre och vi har fler kontakter så kändes det som en bättre idé. Att kommunen och alla blev så engagerade var också en positiv grej. Vi hyrde in sekretariatet som är på bland annat EM och VM och de utbildade några av eleverna i programmet. Sen var det min uppgift att ta hand om dem i helgen så jag har visat lite av Vilhelmina och sen hade vi turen att pappa passerade med ett lass renar så de behövde inte lämna norra Sverige utan att inte ens ha sett en klöv.

Olesya och Martjin

Bilder från tävlingen hittar ni HÄR

____________________________________________________________

I måndags körde jag och pappa till Umeå och de överdrev inte när de sa att det var halt. Då det blev blankis och vi låg efter en lastbil så fick vi sladd men det gick bra och det kom inget möte. Efter sex veckor har jag nu blivit av med gipset! Nu dröjer det ytterligare tre veckor innan jag får börja med rehab, det enda jag får göra nu är att ta av skenan jag fått och försöka röra på handen och handleden. Jag kan inte röra den jättemycket, kan inte ens räta ut armen helt, men sjukgymnasten tyckte det var bra. Hon hade som inget att tillägga i min träningsplan och jag ska dit igen i slutet av januari. Jag har nu en miniarm men enligt andra så är den mer normalstor för en i min storlek… Den ser ungefär ut som för två år sedan innan jag började träna.

Av med gips

Share

Leave a Reply


*


Translate