MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
10

Sverige runt med depåstopp i Finland

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Pappa skjutsade mig till läkaren i Umeå för att jag skulle ta bort stygnen och byta gips. Det såg fint ut det lilla jag såg, kunde inte vrida på armen så jag såg ordentligt. Armen hade redan krympt massor så det nya gipset är nästan mindre än min höger. Det tar tid innan den är som förr! Det här var nu 2 veckor sen och det började glappa redan efter en vecka. Nu får jag in flera fingrar under gipset och kan klia på överarmen och vid armbågen har jag knäckt det så det är helt mjukt så jag kan klia där med. Det ska bli otroligt skönt att få ta av det på måndag och kunna klia ordentligt och räta ut armen!

Sedan blev det en resa till Skåne i lite över en vecka. På Sturup fick jag åka utan mitt bagage som var försvunnet och det var helt tomt på folk så det fanns ingen att fråga om hjälp. Vi var två som var utan bagage så vi hittade en telefon som man kunde ringa service på så vi testade den. Just när hon skulle få telefonnumret vi skulle ringa dagen efter så försvann samtalet, hon hade råkat dra ut sladden ur telefonluren! När hon skulle sätta fast den igen gled luren ur händerna och in bakom den tomma, låsta informationsdisken. Det löste sig i vilket fall, de ringde morgonen efter och sa att mitt bagage hade anlänt så de budade det till mig så jag hade det innan kl 12.

jag och elina, skåne

Eftersom det är så nära från Landskrona till Helsingborg så passade jag på att hälsa på Skåne Armsport och körde lite högerbrytning med Elina och Jessica. Det känns väldigt konstigt då man inte kan hålla i pinnen och man bryter lite annorlunda men det var väldigt roligt.

Det var lite väderskillnad mellan Landskrona och Klimpfjäll. Ena stället var varmt och grönt, andra stället kyligare och snö. Att Sverige är ett så avlångt land är både bra och dåligt. Jag hade både tänkt gymma och se den nya delen av Hunger Games men inget av det blev av… Det är sällan det blir som man tänkt…

landskrona, klimpfjäll

I fredags blev jag sen hämtad av en taxi till flygplatsen, chauffören var trevlig och vi pratade om både träning, kärlek och livet. jag kom fram i god tid och sen kom jag ännu mer i god tid till Arlanda där jag fick vänta i tre timmar på nästa flyg till Luleå. Anas flyg var försenat så hon missade precis nästa flyg så vi fick vänta på henne i Luleå innan vi körde till Oulu i Finland. Det var mycket större än jag väntat mig och jag hann se lite av staden trots vi hade styrelsemöte hela lördagen och halva söndag. De hade gym så jag hann köra ytterst lite medan de andra simmade i poolen. Flyget från Oulu var försenat så jag och Ana sprang från terminal 5 till 4 men Anas flyg gick när vi gick genom säkerhetskontrollen. Tur hon blev ombokad till nästa flyg. Jag hade ingen aning vilken gate jag skulle åka från och tillslut hittade jag en informationstavla där mitt flyg fanns med. Terminal 2. Så jag fick springa vidare och hann precis med flyget till Lycksele där jag sen blev hämtad. 25 mil senare var jag hemma i Klimpfjäll, då var klockan ett på natten men kunde ändå inte sova. Har inte kunnat sova alls nu på flera nätter trots att jag är trött.

jag och ana, finland

Idag har jag varit ute på promenad med hundarna och är helt slut. Men nu är i alla fall föreningen på gång, gipset åker snart av, jag vet mer om mig själv och jag ska följa min magkänsla så nu går vi snart mot ljusare tider! Next to you <3

Resa

Share

Leave a Reply


*


Translate