MAXstyrka

Allt inom kraftsport

dec
22

Träningsläger

Posted by Jonna Blind 0 Comment

För andra året nu i rad så åkte jag på träningsläger med Heidi så här precis innan jul. Så det har varit några dagar blandade med träning, lek och mys. Idag är det en vecka sen jag tog av gipset och jag kan redan se lite skillnad. Lite mer rörelser och lite mer kraft. Jag tror att träningen vi körde på lägret har hjälpt till en del också då det ökar blodcirkulationen.

Egentligen var det tänkt att vi skulle åka ner till Flen och Eskilstuna till de andra i Armsport Elite men då jag har min arm och inte kan göra allt, det var dyra resor och långt att köra och Fia är uppe så bestämde vi oss för att köra samma som dem fast på hemmaplan. Mina resultat i styrkeutmaningarna var bedrövliga men tiden som jag körde en träningsrutin på är jag ändå nöjd med fast jag kunnat köra hårdare. 21 minuter och 10 sekunder är helt okej då det var fyra varv på 8 övningar. Vi avslutade med lite armbrytning innan helgen gick mot sitt slut. Åt chili con carne en sista gång innan jag körde hem till Klimpfjäll till 2 kärlekskranka hundar och en tik som är i löpen.

på boll

(Klicka på bilden så kommer ni till ett klipp på Instagram)

Share

Leave a Reply


*


Translate