MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
12

Begravning och arbetslös

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Förra veckan bestod mest av rehab och några dagsutflykter. Första blev till Dikanäs på begravning på min pappas moster. Det snöade och var oplogat hela den 10 mil långa vägen på vägen dit men på vägen hem var det fint. Jag ärvde en tavla som min farmor målat. Det var en fin och lagom begravning som avslutades med lunch och tårta. Så här såg jag ut den dagen:

Jorin1

Sen skjutsade jag mamma till Tärnaby dagen efter och där passade jag på att träna med en annan armbrytare. Stannade till på vägen hem och tittade på allt Viktor byggt med sitt lego under jul. Det måste vara en av världens bästa leksaker, jag minns hur jag och min bror och kompis kunde bygga i flera timmar i flera dagar i rad.

Min sjukskrivning är över nu och jag är fattig och behöver ett jobb. Tips??

Share

Leave a Reply


*


Translate