MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Det kommer ut allt för få utmaningsfilmer nu för tiden, ni vet, den sortens filmer som bl.a. Peter Rundberg och Sebastian Davidsson brukade lägga upp förr. Nu stundar World Log Lift Challenge i Doncaster (England) den 14 februari, under Europas Starkaste Man 2015, och psykningarna är redan i full gång.

Robert Oberst lade upp ett klipp på Youtube där han tar 450lbs, alltså lite drygt 205kg, i stockpress samtidigt som han ger Eddie Hall en känga.

Eddie Hall var dock inte sen med att kontra, och lade upp ett klipp när han först kommenterar Roberts påstådda energiintag (han säger sig äta 20,000 kalorier varje dag) och sedan striktpressa samma vikt (205kg) utan vare sig armbågsskydd, handledslindor eller bälte.

Vi får se om Robert blev avskräckt, eller om det kommer någon replik från honom nu. Sägas ska också att många av världens absolut bästa stockpressare kommer vara på plats för att ta hem titeln, bl.a. Krzysztof Radzikowski, Dimitar Savatinov och framförallt världens starkaste man, Zydrunas Savickas.

oberst

Share

Leave a Reply


*


Translate