MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jan
26

Imponerad sjukgymnast

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Nu har jag varit hos sjukgymnasten. Jag har sagt till mig själv och till alla att jag ska göra så bra rehab så de inte sett något liknande och nu var det då dags för första återbesöket sen jag tog av gipset 5-6 veckor tidigare. Hon hade inga som helst synpunkter och egentligen bara två lägen jag måste fortsätta stretcha ut ordentligt, men i övrigt så var hon imponerad. De hade aldrig sett någon återhämta sig så bra. Sa hon i alla fall, hon kan ha överdrivit men hon ville veta hur jag gjort så hon skulle kunna berätta för de andra. Så två mål sen operationen är nu nådda; att kunna hålla i pinnen på armbrytarbordet och att ha skött rehaben så bra. Jag behöver inte ens komma på fler återbesök om inte det är så att doktorn som opererade vill se det fantastiska resultatet 😉

Idag har jag och pappa slaktat en ren, det gick faktiskt riktigt snabbt och bra idag. Sen gick vi en promenad och nu ska jag köra till Stroruman på träning! Det blir ingen Golden Arm för mig pga andra prioriteringar och ekonomin. Så nu är allt fokus till SM i april.

Share

Leave a Reply


*


Translate