MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Den 9 maj arrangerar Norrlands Nations IF Sveriges första student-SM i strongman på Vaksala torg i Uppsala. Alla som på heltid ägnar sig åt eftergymnasiala studier får vara med och tävla, alltså även de som studerar på komvux och folkhögskola. Medlemskap i en SAIF-ansluten klubb är ett krav, men den som betalar anmälningsavgiften för tävlingen kommer att erbjudas medlemskap i Norrlands Nations Idrottsförening som klubb om man vill.

Om ni vill vara med så kan ni anmäla er här.

Om ni undrar något kan ni kontakta arrangörerna via mejl: Strongman@nnif.se. Ni kan också gå med i Facebookeventet.

student-strongman

Klicka på bilden för att ladda hem en PDF som ni kan skriva ut och sätta upp på er arbetsplats eller på gymmet. Fråga dock om lov först.

Share

Leave a Reply


*


Translate