MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Nu är det ett tag sedan jag suttit vid en dator igen och kunnat uppdatera. Min dator är så värdelös och gammal att den blir överhettad direkt och stänger av bara efter en stund så jag måste låna någon annans. Så just nu sitter jag vid Kims värsting speldator i Storuman. Vi har precis fikat efter att ha varit på ryzzträning med armbrytargymnasiet. Det som hänt på senaste är att jag åkt till Falun och föreläst på Café Nyfiken, jag berättade om mig själv och hur mitt liv ser ut. Sen hade jag en kort intro med armbrytning så de fick testa på, jag hade med mig mitt bord. Det var trevligt att äntligen få träffa Jamie som jag haft kontakt med så länge utan att ha träffats, jag fick sova hos Jamie och flickvännen innan jag körde hem igen.

received_10152754947472898[1]

received_10152754948782898[1]

IMG_20150307_100707[1]
Det var ett riktigt bra, intresserat och glatt gäng i Falun!

Annars har jag mest jobbat och veckorna har sett ut som de har gjort nu ett tag med armbrytning, innebandy och slalom. Vi hade besök av två Storumanbrytare på klubben i Vilhelmina som kunde sparra och ge tips till de andra. De utvecklas grymt bra måste jag säga! Helst med tanke på att vi bara tränar en gång i veckan i Vilhelmina och alla inte kunnat komma varje gång. Trots det har vi varit minst 10 stycken varje träning. På helgerna har jag kört skoter och fiskat. Jag lånar mammas gamla Ski doo som är lite tung att gasa med så det blir bra underarmsträning det med. Det känns bra att vänstern orkar med mer och mer också. Igår körde jag på armbrytningen i Storuman som jag gör typ varje måndag och jag testade faktiskt att greppa lite med vänster utan att bryta. Men annars så är det högern som får kämpa och jag vill tro att den blivit starkare.
Jag var på en välbehövlig massage och idag var vi som sagt på ryzzen. Jag gick runt ganska lugnt och körde bara 10 reps på varje övning med vila mellan. Förut hade jag mycket bättre ork gällande ryzzen men när man inte kör det så ofta så lägger man av sig lite. Det är svårt att vara med på den bara då man jobbar och den är på dagtid. Nu är det bara två veckor fram till SM, har typ ett kilo jag ska gå ner men det kommer gå lätt.

IMG_20150323_213523[1]

IMG_20150324_092138[1]

Share

Leave a Reply


*


Translate