MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
27

Träningen rullar på.

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja träningen rullar på. Fullt ös mot bänkpress VM men ska även vara med på EM i styrkelyft 2 veckor innan. Tajt klass i tungvikten. Carl yngvar ska inte vara med så är ganska öppet om guldet.. Jag siktar på 1100+ och då är jag bra med.

Förra helgen blev jag norrlandsmästare i klassisk styrkelyft med 292.5-210-330=832.5kg. Var även väldigt nära på 340.5 i mark. Får ta det nästa gång.

Tränar även på lite gren träning i strongman varannan vecka. Dels för jag tycker det är väldigt roligt men tror också jag blir starkare i kroppen av det. Takterna sitter i min favorit gren conans. Gjorde med tung vikt idag 1 1/2 varv utan att gå för max. Första passen var jag pinsamt långsam i rörelse grenar men känns lite bättre nu.

Share

Leave a Reply


*


Translate