MAXstyrka

Allt inom kraftsport

mar
03

Träningsläger!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Helgen som var tillbringades i Storuman på träningsläger. Skönt att det för en gångs skull var nära (20 mil) och jag bodde hos Heidi. Vi hade bjudit in världsmästaren i -75kg; Janis Amolins från Lettland, Lisa Skoglund från Hammarby IF armbrytarförening och Armsport Elites tränare Roine Eklund. Det började på fredag kväll med lite rörlighet där jag konstaterade att mina kycklingben har samma rörlighet som en kall kycklingklubba. Men resterande av kroppen kändes rätt bra och det var inte lika tråkigt att utföra som i december då jag hade gips och var ensam om att traggla mig igenom det utan någon som kunde peta till en rätt.

Lördag började 9.00 med gym med lite olika övningar och utmaningar. Vänstern fick vila. Efter lunch blev det armbrytning och där kändes det att det var tredje armbrytningen på en vecka för mig. Jag tog slut trots att huvudet ville bryta mer så var högern som är den enda jag bryter med helt borta. Dessutom har jag en massa muskelknutar under skulderbladet som trycker på nerver så det strålar nerför armen. Fick en del tips av Janis som även är sjukgymnast. Tror jag ska göra lite rehab efter jag skrivit klart detta för armen krampar just nu med jämna mellanrum.

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jag var helt slut även på söndagen på Ryzzträningen och jag vågar inte heller belasta vänstern för mycket än så jag gick bara ett varv runt vår armbrytaranpassade cirkelträning. Sen körde jag Roine och Janis till flyget i Umeå. Tanken var att jag skulle köra hela vägen hem till Klimpfjäll men det orkade jag inte utan sov en natt extra hos Heidi och tränade på måndagen innan jag körde hem.

Det känns ändå rätt bra inför SM som är 9-11 april i Vilhelmina. Det är på hemmaplan (12 mil) och jag kommer tävla för Storuman Armsport trots att jag startat klubben i Vilhelmina. Vi beställde nya klubbtröjor till Storumanklubben från Gröna Tryck i söndags så jag hoppas att jag valde rätt storlekar.

gym 2 mars

Share

Leave a Reply


*


Translate