MAXstyrka

Allt inom kraftsport

apr
07

2 dagar till invägning

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Första tävlingsdagen är om tre dagar, invägningen är om två. Jag ligger bra till i vikt nu och det har gått lugnt. Det är bara så jävligt att man alltid blir sugen på ALLT just när man inte bör äta allt. Förra veckan var jag så sugen på ostkaka så efter att ha varit på alla småaffärer i närheten utan att de hade någon så bakade jag en egen. Den blev bra och god och den innehåller mestadels keso, grädde och mandel så det var ändå en rätt vettig grej att råka bli sugen på.

ostkaka

Jag var på min sista armbrytningsträning förra måndagen i Storuman. Fia Reisek var där så jag blev glatt överraskad och bröt en del höger med henne. Bröt även med lite killar som vanligt. Jag hade besök av min fotograf som följer mig under ett år och fotar lite olika saker jag gör i vardagen. Han kommer även idag hit till Klimpfjäll men det blåser rätt bra så jag får se vad jag ska hitta på. Är lite sugen på att testa Klimpfjälls slalombacke som jag inte hunnit med i år men får se. Jag har jobbat extra där nu under påskhelgen och det har varit riktigt mycket folk där. Det har varit så mycket turister i byn att mobilnätet knappt fungerat.

Igår sydde jag fast en av mina sponsorer, Norrhelikopter, på min nya klubbtröja från Gröna Tryck. Jag är inte precis duktig på att sy och efter 4 timmar så hade jag fått dit två tygmärken. Jag ska ringa och få tag på märken från min andra sponsor KIIF (Klimpfjälls Idrott och Intresseförening) också som jag måste sy fast innan helgen.

Träningen har varit vilande då jag råkade bli sjuk och låg i hög feber några dagar och sen jobbat.

Det är fortfarande påsklov nu och vi brukar alltid börja flytta med renarna tillbaka västerut vid den här tiden. Det känns lite sådär att ha fullt upp och inte kunna hjälpa till men jag funderar på att hinna ner i morgon och vara med i alla fall en dag.

Det är kul att SM går i Vilhelmina i år, endast 12 mil bort och jag får låna min kompis lägenhet. Men samtidigt lite jobbigt då det är hemmaplan och det känns som att det blir extra viktigt att prestera. Många man känner kommer vara där och det kan bli extra svårt att fokusera. Så man får försöka släppa de tankarna och göra som man brukar. Synd att jag fortfarande känner mig rätt grön i tävlingssammanhang så jag inte har nån riktig rutin än. Jag kommer ställa upp med båda armarna men kommer inte att bryta med vänster. Att köra fullt ut på SM fem månader efter operation utan att knappt ha belastat den utan bara kört rehab är ingenting jag vill då jag riskerar att slita av ledbandet igen.
Men högern är så redo den kan bli trots omständigheterna. SM kommer filmas av Eurosport och sändas sen, och livestreamas på nätet. Läs lite mer om det HÄR.

fiskeBild på min stora fisk, hundarna Tjirri och Mio och så jag i min overall som är bland det bästa jag köpt.
Bild tagen för tre helger sedan.

Share

Leave a Reply


*


Translate