MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Den andra dagen är nu över för atleterna i WSM. Den här dagen har fler skadat sig. Benedikt Magnusson och Graham Hicks skadade sig i knäböjen och Mateusz Baron bröt foten i pressen. För de återstående svenskarna har det gått både bra och dåligt. David Nyström skadade låret i knäböjen, vilket resulterade i en nolla i protokollet. Det är osäkert om han kan fortsätta tävlingen.

För Martin Forsmark har det gått bättre. Han gjorde fyra reps i bilmarklyftet, och två reps i Circus Barbells. Han kom delad trea I båda grenarna, men i hans grupp är det flera som dras med skadebekymmer, och Baron är ute. Det finns med andra ord en liten chans att han kan ta en finalplats, om allt går hans väg.

I morgon är det dags för Kettlebell Throw för Martin Forsmark, en gren som inte tillhör hans bättre. David kommer köra Dumbbell Press, en pressgren som han inte gillar, om han är tillräckligt hel för det vill säga.

giantsliveswedenforsmark6

 

Share

Leave a Reply


*


Translate