MAXstyrka

Allt inom kraftsport

I dag har både Martin och David haft Truck Pull på schemat. David, som är skadad i benet, drog bussen en dryg meter för att inte nollas i grenen.

Martin gjorde sin bästa prestation hittills i WSM och kom tvåa, med bara Brian Shaw framför sig. Han tog därmed in ett poäng på Caron som ligger tvåa. Inför den avslutande grenen, Atlasstenarna, så skiljer det 4,5 poäng mellan Forsmark och Caron, så det gäller att Forsmark får två atleter mellan han och Caron för att gå om honom och ta den andra finalbiljetten. Chansen finns, men den är liten.

I Davids grupp är det bara fyra atleter kvar. Laurence Shahlaei och Benedikt Magnusson har båda brutit tävlingen på grund av skador, och David tävlar vidare trots sin skada i låret. David kan som bäst bli trea i sin grupp, om han gör stenarna bra.

Vi återkommer med mer information under dagen.

ssm2014david2

Share

Leave a Reply


*


Translate