MAXstyrka

Allt inom kraftsport

Förra årets största strongmantävling i Sverige, Giants Live i Norrköping, blev en enorm succé, och därför var det kanske ingen högoddsare att tävlingen skulle komma tillbaka. Nu är det också officiellt att Giants Live kommer tillbaka till Norrköping i år igen. Fredagen den 15 maj kl. 09:00 släpps biljetterna på Ticnet, så skynda er då att beställa era biljetter innan de tar slut.

I år kan ni bl.a. se legenderna Terry Hollands och Stefan Sölvi Petursson som båda gör comeback till strongmanscenen efter ett längre uppehåll. De får möta topp-3 i Sverige och göra upp om de tre biljetterna till WSM som står på spel.

MAXstyrka kommer också finnas på plats för att utse vem som har Sveriges starkaste nypor, med fantastiskt fina priser till de tävlande! Det är dessutom gratis att vara med och tävla!

Boka in lördagen den 28 november 2015 på Stadium Arena i Norrköping!

giantsliveswedenbilmark

Share

Leave a Reply


*


Translate