MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
22

Proffs på att packa

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Jag har packat mest hela dagen. Kommande 2-3 veckor kommer jag att besöka fem länder om man räknar mellanlandingarna. Jag ska även hinna jobba de sista dagarna för att sen vara på skolavslutningen. Därefter planerar jag på att hinna hem och vara med på min mammas skolas skolavslutning. Hon är lärare i Saxnäs.

Efter att ha spridit ut ALLA saker över golvet och försökt planera vad jag ska ha när och i vilken väska det ska i så har jag nu slutligen 5 väskor och en påse som jag ska ha med mig. För att inte behöva dra med sakerna jag ska ha till Bulgarien genom hela Finland och Norge så ska jag försöka köra till Storuman och lämna det där. Planering är inte mitt starkaste kort även om jag gillar att ha allt planerat men jag tror jag har lyckats ordna allt. Jag har trots allt blivit rätt grym på att packa de här senaste åren efter alla resor och jag reser lätt.

I veckan så var jag i måndags i Storuman och tränade. Jag blev bjuden på mat hos Heidi och Björn och Dante fick åka “monstertruck” eftersom min bil står hemma i väntan på ett hjullager. Monstertrucken är en stor Dodge RAM som jag får klättra in i. Träningen kändes lite sådär, vi var få där och jag var inte riktigt på hugget. Bröt lite med Heidi och hon är som vanligt imponerande stark.

maj 2015

På tisdagen var jag lite mer på hugget och spelade innebandy. Gjorde ett par mål, missade desto fler men det är roligt att spela. Jag saknar att spela med mitt förra lag i Kiruna ibland, helst nu i vinter då de blev bäst i Norrbotten.

Dieten går som den ska, jag ska bara försöka hålla mig på den här vikten nu. Jag saknar bröd och jag blir alltid sugen på allt möjligt då jag går på diet. En vana jag har är att efter invägningen så köper jag en flaska isté och en chokladkaka, så det är vad jag lägtar mest efter. Förra dieten blev jag sugen på ostaka och nu är jag sugen på kladdkakesmet. Tidigare har jag bara hört om gravida som får såna cravings men så är det, inte särskilt kul heller då man inte får äta massa. Det är tur att jag får äta massor med kött i alla fall, annars hade jag blivit tokig!

I övrigt… Jag är inte så redo som jag hoppats på inför EM. Känner mig svag, tycker armarna är som spaghetti, tycker att jag tappat osv. Även om jag haft tid så hade det inte gått att Rockyträna de här sista dagarna innan avfärd till Bulgarien, man måste träna längre än så för att få de resultat man vill ha. Men jag får ta det som det är, träna det jag kan som vanligt, och se hur långt det tar mig. Psyket måste jag försöka bättra på också så jag inte kommer dit och är inställd på förlust.

Ikväll ska jag ladda min gamla mobil med musik så jag har något att lyssna och tagga till. Här är min bästa inför-tävling-låt: Fronda – Upp

Share

Leave a Reply


*


Translate