MAXstyrka

Allt inom kraftsport

maj
14

Snö, bilbärgning, jobb och EM

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Sen SM har jag i stort sett bara jobbat, konstant. Jag kan räkna mina lediga dagar på ganska precis tre fingrar. Jag jobbar extra på helgerna på HK Klimpfjäll där jag mest varit i slalombacken. Det finns fortfarande snö kvar och i helgen är det säsongsavslutning i backen. Vägen över Stekenjokk håller på att röjas från all snö och det är 5 meter snövallar. Klippet från Rapport när de röjer kan ni se här: Snöröjning
S
nön kommer ligga kvar ett tag till så känner ni för att ta en roadtrip och göra snögubbar eller åka längdskidor i juni så öppnar vägen den 6e juni!

Sen har jag introducerat Ryzzträning till Vilhelminaklubben så jag har faktiskt fått känna på en del träningsvärk jag med. Det består av bland annat repklättring och armgång. Annars har träningen gått sådär som vanligt då jag har så många mil till närmsta gym. I måndags då jag var på väg till Storuman för armbrytning så hann jag bara några mil innan bilen plötsligt dog!? Det var bara att ringa en bärgningsbil och det var just så precis att jag kunde ringa för jag hade nästan ingen mottagning där ute i skogen. Nu är bilen fixad och det var en kabel under bilen som gått isär.

Det är nu tre veckor fram till EM som kommer hållas i Sofia, Bulgarien. Resan är bokad, hotellet är bokat och landslagst-shirt är beställd. Dieten är påbörjad och jag tar min ätardag idag eftersom min lillebror fyller år. Så jag tänker äta en liten bit av tårtorna och sen blir det grillat till middag!

Så kommande dagar blir det mer jobb och på måndag ska jag göra ett nytt försök att ta mig till armbrytningen i Storuman. På tisdag ryzz och på torsdag gym. Tagga! Nu – tårta.

Share

Leave a Reply


*


Translate