MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
17

Inställning

Posted by MAXstyrka 0 Comment

Din inställning till allt påverkar utkomsten och det resultat du får. Du har alltid ett fritt val att välja din inställning. Det är inte vad som händer dig utan hur du hanterar det. Du har alltid friheten att själv välja din inställning till livet. Du väljer din inställning på måndag morgon när väckarklockan ringer. Om nu ens någon äger en väckarklocka längre. Mest troligt är att din iphone spelar en glad melodi. Kommer det bli en bra eller dålig dag idag? Ja det är upp till dig att göra ditt val.

Din inställning och tankekraft jobbar antingen för dig eller emot dig. Men återigen är det du som väljer, säkert oftast omedvetet som en autopilot. Visst kan det hända saker under dagen som påverkar ditt humör. Men även där har du ett val i hur du väljer att hantera dig själv i denna situation. Antingen genom att reagera och resultatet kanske blir oönskat eller så agerar du och väljer önskad utkomst. Du väljer även din inställning när du går och tränar. Kommer det bli ett bra eller dåligt träningspass? Återigen det är upp till dig att göra ditt val. Förutsatt att du är frisk och gett kroppen tillräckligt med vila såklart. Resten är upp till din tankekraft som ger dig din inställning, och påverkar sen din träning antingen positivt eller negativt.

Det finns alltid ursäkter att gömma sig bakom. Jag är trött idag, jag åt för lite till frukost, favoritkalsongerna eller trosorna klämmer på fel ställe. Ja ursäkterna kan vara många men vem lurar vem? Du väljer din inställning. Det krävs mer kraft att ta ansvar för sin inställning men friheten blir desto större, livet blir enklare och roligare dessutom. Du väljer din dag, du väljer ditt yrke, du väljer din träning och slutligen du väljer ditt liv. Dina tankar och din inställning skapar ditt liv. Du har förmågan att göra ditt arbete roligare genom att välja din inställning till det. Du har förmågan att göra dina träningspass roligare och bättre. Du har förmågan att förbättra precis allt med din tankekraft.

Share

Leave a Reply


*


Translate