MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jun
27

Sista markpasset innan SM

Posted by Kim Gustafsson 1 Comment

Fredag 23/6 Pass 83

Marklyft: 330kg
Bänkpress: 165kg

Marken kändes inte helt 100% men bättre än förra veckan så det är bara att hoppas att den går framåt lite till innan SM. Bänken var okej men tror den också kan bli lite vassare med de sista dagarnas vila. Nu är det ett pass kvar där planen är böj och bänk, men jag sov nog jävligt konstigt då nacken var steel när jag vaknade i morse så jag får se hur det blir med bänken imorgon om det fortsätter att sitta i när jag vaknar.

Share

One Response so far.

  1. Micke Lundh skriver:

    Kim…Kim läser ofta dina inlägg just nu från RHODOS!! Vill bara bekräfta dig ytterligare genom några rader! Om du fortsätter din satsning och låt säga om 3 år vad väger du bänkar benar å markar du? Så får vi se hur nära det är!?

    Om du vill kan du ta det i 3 etapper juni 2016 osv KÖR PÅ LYCKA TILL I SM

Leave a Reply


*


Translate