MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
17

Bra vecka!

Posted by Jonna Blind 0 Comment

Den här veckan har hittills varit jättebra, allt började i måndags:

Jag städade lite hemma, packade min väska och körde de 12 milen till Vilhelmina. Där tittade jag på turister med stora husvagnar och sprang in på Ica trots trängseln. Sen skyndade jag mig snabbt vidare de 7 milen till Storuman. 20 mil enkel resa för att träna kan få många att backa. Men jag tycker att det är värt det. Dessutom har jag fina vänner.

Jag kom lagom till armbrytarträningen och jag bröt bara höger. Fia är fortfarande uppe  norr så vi bröt en del. Läs: jag tog i allt jag orkade och hon lutade lite åt sidan och bröt ner mig. Sen följde jag Heidi hem, där väntade en sovplats och min ekologiska tandborste. Gött.

Tisdagen började med att Dante stod och ropade att jag skulle vakna. Men man är visst inte vaken då man inte står upp fick jag höra. Sen drog jag och Heidi till gymmet dit även Fia kom. Jag är betydligt svagast av oss tre men jag som inte brukar maxa på marklyft gjorde 2 reps på det som varit mitt pb. Mer orkade inte vänstern. Gjorde även några reps med 40 kg i bänken. I Rolling Thunder fattar jag inte att jag varit extremt nära på att lyfta 48 kg för nu går jag in i väggen redan runt 30…

Hur som helst så körde vi till Vilhelmina efter lunchen för att besöka badhuset. Det var kul och jag övade hopp med Heidi och lekte med barnen. Det sista jag gjorde var att prova klätterväggen och jag tog mig ända upp men fegade på vägen ner och vågade inte hoppa ända från toppen.

11223857_1053969221282012_3776948302468947715_n

De andra åkte hem till Storuman och jag stannade i Vilhelmina för att ha armbrytarträning med Arctic Armsport. Vi hade besök från Iron Arms Wexio i Småland så vi bröt tills armarna nästan ramlade av. Min höger hade jag inte haft nåt emot om den ramlat av i alla fall för jag hade riktigt ont till slut. Så jag var glad att jag gått till sporthallen och inte kört bil för det hade inte gått att köra därifrån. Så jag blev kidnappad till Nästansjö i två dagar i stället. Det var finfint.

11013124_1053969294615338_4573869134193576776_nJag tillsammans med det gäng ur Arctic Armsport som kom på veckans träning!

Idag överraskade jag min brukare på jobbet med att min kompis kom med sin pappas gamla bil från 1952, en vauxhall. Jag tror att det uppskattades och vi tog en provtur. Då jag kom hem från jobbet bakade jag väldigt intensivt tills att samma kompis kom och plockade upp mig i sin PV. Därefter bjöd han mig på middag på Klimpfjällsgården (Italienarn) och jag bjöd honom på nybakad cheesecake till efterrätt. Nu sitter jag här och i morgon fyller jag år om jag minns rätt. Jag har i alla fall bakat tårta.

Share

Leave a Reply


*


Translate