MAXstyrka

Allt inom kraftsport

jul
13

Klassåterträff och kycklingben

Posted by Jonna Blind 0 Comment

inför klassträff

Jag har tagit fram crossen! Har inte hunnit köra så mycket eftersom jag jobbar typ jämt men har testat lite i alla fall. Jag kör för lite för att bli proffs men det är ändå roligt. Roligt var även klassåterträffen som vi hade i helgen. Först var jag tveksam om jag ens ville åka och hade tänkt prioritera en Norgeresa. Men så blev det jobb i stället och jag gick på klassfesten.Varför jag var tveksam var för att jag inte alltid dragit jämnt med alla och inte tyckt att alla varit så trevliga. Mådde kanske inte alltid så jättebra på den tiden men det har ju bidragit till den jag är idag. På 10-11 år så hinner mycket förändras och alla hinner mogna.  Jag måste ha gått i en av de mest galna klasserna på Saxnäs skola men det var så trevligt att jag blev kvar till halv sju på morgonen.

I eftermiddag så kör jag iväg till Storuman för att träna med Heidi och Fia och i morgon ska vi bada i Vilhelmina på badhuset. Det är för kallt för att bada ute trots att vi gjorde det under klassträffen, men då hade vi en bastu att värma oss i. Fast jag får panik i bastu då det är för varmt så jag höll på att frysa ihjäl i stället. Bra där!

Annars så tränar jag på gymmet fortfarande så fort jag får möjlighet. Jag tror jag tagit nytt pb i bicepscurl men det är svårt att säga då jag inte har riktigt koll på vad vikterna väger. Mätte lite för skojs skull häromdagen och upptäckte att min överarm och mitt underben har typ samma omkrets. Kycklingben. Och min vänster har vuxit till sig så den är ungefär lika stor som innan skadan och operationen. Har skickat in anmälan till VM i Malaysia så nu väntar jag bara på att få boka själva resan. Det kommer bli en lång resa men förhoppningsvis blir det en grym tävling!

pascal

Share

Leave a Reply


*


Translate