MAXstyrka

Allt inom kraftsport

aug
10

Europamästare

Posted by Standardspråk för webbplatsen 0 Comment

Ja då var årets EM över. Det blev guld mitt 3e i rad mycket nöjd över det och lite revansch från missen på vm. Min bröst skada jag fick i våras har äntligen släppt och jag har senaste månaden kunnat träna på och var i ganska bra form.
Hade oturen att natten mot torsdag åka på magsjuka som är rena mardrömmen. Man brukar bli rätt seg. Men jag gick till mig lagom till tävlingen. Vägde in 155.6kg.
När man bomma ut sig en tävling så får det absolut inte hända igen. Men valde vm tröjan ändå för jag visste vad som gick fel. Vi slarvade att få upp den helt i armarna. På mig blir det flera vekk längst nere vid biceps/armbåge. Gäller att få ut dom. Det slarvade vi med på vm men nu fokusera vi på det direkt innan jag blev svettig.
Uppvärmningen gick bra och 365 var lättaste jag kom ner med så det fick bli ingång.
Lyft 1 365 lätt och godkänt ganska stor ledning.
Lyft 2 370 för att dryga ut ledningen som kom säkert.
Lyft 3 begärde wr 401.5. Men man kan aldrig räkna bort kenta och han tog 370 i sista efter bom på 357.5. Så jag hade inget annat val än att sänka till 372.5. Var inte så orolig och gjorde vikten lätt.
Hade tröjan högt och bältet löst. Så hade varit kul att försökt på WR. Men kommer fler tävlingar. Guld var prio ett. Stort tack till coacherna och alla som stöttat mig.

Share

Leave a Reply


*


Translate